81 İlde Oynanan Amatör Müsabakalarda İdlib Şehitleri Saygı İle Anıldı

Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize rejim unsurlarınca düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz anısına; 28 Şubat - 2 Mart 2020 tarihleri arasında oynanan bütün profesyonel ve amatör futbol müsabakaları öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

02 Mart 2020, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

81 ilde oynanan amatör müsabakalara idlib şehitlerinin anısına ‘MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’’ ve ‘’İDLİB’DEKİ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ’’ yazılı pankartlarla çıkan genç sporcular şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına müsabaka öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Genel Başkan Ali Düşmez oynanan müsabakalarda duyarlı davranan amatör spor camiası için bir mesaj yayınlayarak; Suriye'nin İdlib bölgesinde askeri güçlerimize yapılan kahpe saldırı sonucu şehit olan Mehmetçiklerin acısını yüreklerinde hisseden Amatör spor kulüplerimizin 81 ilde gösterdikleri Vatan Sevgisi ve Ülkemizin haklı mücadelesine verilen manevi destek çok değerli. Bu zor günlerde bir ve beraber olmamız önemli. Bu vesile ile şehitlerimize bir kez daha cenab-ı Allahtan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.”dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.