Konya ASKF 16. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Konya ASKF 16. Olağan Genel Kurulu’nda Remzi Ay 3 yıllığına yeniden Başkan seçildi.

09 Mart 2020, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Selçuklu Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan Genel Kurulda Genel kurul Divan Başkanlığına TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, yardımcılığına İbrahim Karabacak, üyeliklere Berati Özatan ve Mustafa Biber seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay açılış konuşmasında; Bugün en mutlu günlerinin olduğunu, çalışmalarına kaldığı yerden aynı hevesle, istekle devam edeceğini ve faaliyetleri hakkındaki ifadeleri ile delegelere teşekkür etti. Daha sonra TASKK Genel Başkan Yardımcısı Musa Soykarcı ile Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin birer konuşma yaptılar.

  Son olarak kürsüye gelen Spor Hizmetleri Genel Müdürü, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan; ’’Konya ASKF’ nin kuruluş yılından bu yana yola çıktığımız arkadaşlarımızla devam ediyoruz bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu nedenle başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar ve amatöre katkı sağlamak için çalışıyorlar. Başkan Remzi Ay’a ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim’’ dedi.

 Genel Kurula; Spor Hizmetleri Genel Müdürü, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mete Erol, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, TASKK Genel Başkan Yardımcısı Musa Soykarcı, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, kulüp başkanları, delegeler, misafirler, yerel basın ve amatör spor ailesinin diğer fertleri katıldı.

 Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Remzi Ay, Genel Sekreter M. Ali Çakar, Üyeler; Zahir Renklibay, Mehmet Günbaş, Mehmet Demirel, Faruk Hatıpoğlu, Mehmet Yaman, Tahir Taşyüz, Malik Külahcı, Ahmet Şenyiğit, Yakup Sezgin, Mustafa Çörekçi, Alper Çimen, İbrahim Karabacak, Necip Yılmaz, Yusuf Yalçın, Berati Özatan, Mustafa Metin, Güven Kaplan ve Doğan Cömert.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.