1. Beden Eğitimi ve Spor Çalıştayı Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Yapıldı

Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören Belediyesi ve Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 09-10 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenen 1. Beden Eğitimi ve Spor Çalıştayına Konfederasyon adına Genel Sekreter Abdullah ALBUNAR katıldı.

10 Ocak 2024, Çar

Keçiören 1. Beden Eğitimi ve Spor Çalıştayı açılış konuşması Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer AKIŞIK tarafından yapıldı.

Açılış konuşmasından sonra Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet AKÇAY, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. Baki YILMAZ, Hacettepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Gıyasettin DEMİRHAN ve TASKK adına Genel Sekreter Abdullah ALBUNAR protokol konuşmalarını yaptı.

Protokol konuşmalarından sonra Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü spor uzmanları sunumlarını gerçekleştirdi.

Çalıştaya; Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet AKÇAY, TASKK Genel Sekreteri Abdullah ALBUNAR, Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer AKIŞIK, Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Necati KILIÇ, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. Baki YILMAZ, Hacettepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Gıyasettin DEMİRHAN, BTD Başkanı Burcu YILMAZ, Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanları, bölgedeki okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

Çalıştayın ilk günkü oturum sonrası katılan protokole plaket takdim edildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.