05 Temmuz 2018, Per>
Oyunlar süresince milli takım kafilesine hizmet veren sağlık ekibi, sporcuların konakladıkları otelde hazırladıkları poliklinikte ve oyun sahalarında her gün 7-24 poliklinik hizmeti verdi. Toplam 305 milli takım sporcusuna müdahalede bulunan sağlık ekibi; manuel tedavi ve mobilizasyon uygulamaları, elektro terapi, kinesiotaping ve rijit bantlama, nöral terapi uygulaması, ilaç tedavisi, soğuk uygulamalar, pansuman ve masaj uygulamaları yaparak sporcuların başarılı bir şekilde tedavisini gerçekleştirdi.
Diğer Haberler
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nu kadınlarda Di..
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
1.Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu’nun vefat et..
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kick Bokstan 39 Madalya