22 Ocak 2019, Sal>
Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası'nda oynanan maçta Türkiye'nin gollerini 60 ve 70. dakikalarda Ömer Faruk Beyaz attı. Turnuva'nın bugün oynanan üçüncülük maçını, normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonunda Rusya'yı 5-3 mağlup eden İngiltere kazandı.
Şampiyon Türkiye kupasını Türkiye Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ve Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın elinden aldı. Ayrıca Altınordu Futbol Kulübü başkanı Seyit Mehmet Özkan'a turnuvaya olan katkılarından dolayı Türkiye Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas tarafından teşekkür plaketi verildi.
Turnuvada en centilmen takım İngiltere, en skorer oyuncu İngiltere'den 5 golle Liam Delap olurken, finalin en değerli oyuncusu ise Türkiye'den Ömer Faruk Beyaz seçildi.
Diğer Haberler
Türkiye Futbol Federasyonundan Duyuru
2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi
TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Oldu
TFF 2023-2024 Sezonu U-17 Türkiye Şampiyonasında İstanbul Eroğlu Spor Şampiyon Oldu..
TFF 2023-2024 Sezonunda Kastamonu Grup Merkezinde oynanan U-17 Final müsabakaları sonrasında, Konya Selçuklu Belediye Spor Ku..
U17 Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları Başlıyor
Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı'nın Lansman Toplantısı Riva’da Yapıldı..
Türkiye Futbol Federasyonu'nun, futbolun tüm paydaşlarıyla 13 Ocak 2023 tarihinden bu yana sürdürdüğü "The Game Plan" projesi..