30 Ocak 2015, Cum>
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği program kapsamında iki farklı grupta 100’er kişi, 4'er günlük programla zararlı alışkanlıklara karşı bilgilendirilecek. Gençlerin madde bağımlılığı, sigara ve alkol gibi sağlığa zararlı alışkanlıklardan korunması ve mücadelesi kapsamında gerçekleştirilecek kış kampında, eski ve yeni gönüllü gençler kaynaşıp, eğitim alıp aktivite yapabilme şansı bulacak.
Antalya Duacı’da düzenlenecek olan kış kampı 30 Ocak (Yarın) – 06 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Planlanan program dahilinde, kahvaltı, doğa yürüyüşleri, beş çayı, spor aktiviteleri ve alanında uzman isimlerin katılacağı seminerlerle katılımcı gönüllüler dolu dolu dört gün geçirecek.
Diğer Haberler
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımı, Portekiz’in Lousada kentinde düzenlenen Salon Hokeyi Büyük Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nı k..
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Fenerbahçe Opet, Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 86-66 mağlup ederek şampiyonluğa u..
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa 2025 finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek ku..
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nu kadınlarda Di..
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü