19 Temmuz 2011, Sal>
Konfederasyonumuzu temsil edecek olan Samsun 21 Yaş Altı Amatör Karma Takımı Kıbrıs 21 Yaş Altı Milli Takımı ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 15 Kasım tarihinde kutlanacak olan kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde KKTC 21 Yaş Altı Milli Takımı ile Konfederasyonumuzu temsilen karşılaşacak olan Samsun ASKF 21 Yaş Altı Amatör Karma Takımı Teknik Direktör Hakkı Bayrak ve Yardımcısı Nafiz Tural eşliğinde Gazi Stadı'nda antrenmanlara başladı.
Antrenman öncesinde futbolcularla bir araya gelen Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, "Federasyon olarak Teknik Direktör Hakkı Bayrak yönetiminde ülkemizi temsil adına sizlere güveniyoruz. Sorumluluk bilinciyle hareket etmenizi, önce ülkemizi, sonra şehrimizi temsil pozisyonunda hareket etmesini istiyoruz. Gerçekten tarihi bir görev üstlendiniz, bunun sorumluluğu ve bilinci içinde hareket ederseniz ileride hoş bir anı olarak Amatör Milli Takımı seviyesinde yer almanın onurunu yaşayacaksınız" dedi.
Cuma gününe kadar yapılacak hazırlıkların ardından Cumartesi günü karayolu ile Ankara'ya, oradan da Kıbrıs'a gidecek olan Samsun 21 Yaş Altı Amatör Karma Takımı, 15 Kasım'da KKTC 21 Yaş Altı Milli Takımı ile yapılacak, karşılaşmanın ardından Pazartesi günü dönecek.
Diğer Haberler
Erzurum ASKF Genel Kurulu Yapıldı
Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü kongresinde, uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Selahattin..
Van ASKF Geleneksel İftarı
Gaziantep Amatör Spor Camiası İftarda Buluştu
Şanlıurfa ASKF Geleneksel İftarı
Konya ASKF Geleneksel İftarı
Konya ASKF 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi