07 Eylül 2014, >
ABD Açık Tenis Turnuvası'nda genç çift bayanlarda mücadele eden tenisçimiz ipek soylu tarihi bir zafere imza attı. Soylu-Teichmann ikilisi muhteşem bir oyunla Grand Slam şampiyonluğuna ulaştı.
Sezonun son Grand Slam turnuvasında başarılı maçlarla finale gelen Soylu-Teichmann ikilisi, rakiplerini tie-break sonucu 2-1 yenerek şampiyonluğa uzandı. Karşılaşmanın 13. dakikasında şiddetli yağış nedeniyle mücadeleye yaklaşık bir saat ara verildi.
Milli tenisçi Soylu'nun bu başarısıyla Türkiye, ilk kez bir Grand Slam kupası kazanmış oldu.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
UEFA Gençlik Ligi finalinde temsilcimiz Trabzonspor U19, İspanya temsilcisi Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi.
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..