Ağrı ASKF 5. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Ağrı ASKF 5. Olağan Genel Kurulu’nda Erkan Kösedağ yeniden Başkan seçildi.

06 Temmuz 2020, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Divan başkanlığını Baro Başkanı Mehmet Salih Aydın’ın yaptığı Genel Kurulda, tek aday olarak seçimlere giren Erkan kösedağ başkanlığındaki liste Genel Kurula katılan delegelerin oylarıyla yeniden 3 yıllığına seçildi.

Ağrı ASKF'nin kuruluş yılı olan 2006 yılına vurgu yapan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, " 2006 yılında ektiğimiz ağaç bugün büyüdü ve meyvesini vermeye başladı. Biz o günkü heyecanımızla bugün yeniden başkanlığa talibiz. Ne zaman ki heyecanımızı kaybettik, o zaman bu koltukları bırakır gideriz. Bu kongre bizim için değişim dönüşüm kongresi oldu. Kongrede ASKF'nin geleceğini ortaya koyan, bizden sonra buraları yönetecek olan kadrolar oluşturduk. Bugüne kadar bizlere emek veren 4.dönem yönetim, denetim ve onur kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, kongrenin ülkemiz ve ilimiz sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ağrı ASKF yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Erkan Kösedağ Genel sekreter Özkan Aslan, Yönetim Kurulu üyeleri; Dr.Adem Aslan, Mehmet Halim Yakut, Nejdet Çiftçioğlu, Ersin Kaya, Abdullah Atilla, Metehan Karasu, Ali Kemal Coşkun, Yakup Yavuz Av,.Ömer Algör, Sebahattin Güzel, Denetim Kurulu asıl üyeleri; Metin Telhan, Sezgin Çelik, Ömer Telhan, Disiplin Kurulu asıl üyeleri; Önder Tunay, Yusuf Kalkan, Ferhat Oruç.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.