Ağrı Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünden ASKF’ ye Ziyaret

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir ile Şube Müdürü Cemil Budak, Amatör Spor Haftası nedeniyle Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti.

13 Ekim 2020, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Amatör Sporların, sporun temel taşı olduğunu kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, “ Amatör Sporun yaygınlaştırılması, toplumun her kesiminin amatör sporlara dahil edilmesi için tüm paydaşlarımızla birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bu sebeple sizlerin de camia olarak desteğine ihtiyacımız var. Ancak birlikte çalışırsak bazı mesafeleri kat edebiliriz” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Ağrı’ da 38 kulübün temsilcisi olduğunu söyleyen ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise “ Gençlik ve Spor İl Müdürleri, ilimizin de sporun ağabeyi konumunda. Biz ASKF olarak böyle görüyoruz. Bu sebeple amatörlerin desteklenmesi konusunda kendilerine ihtiyacımız var. Bunun yanı sıra Federasyonu kurduğumuz süreçte 15 kulüp üye iken şu anda 38 kulübü temsil ediyoruz. Bu sebeple yapılan ziyareti çok anlamlı buluyorum. Ziyaretlerinden dolayı Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Ziyarette Ağrı ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.