09 Temmuz 2019, Sal>
Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Belediye Meclis Üyesi Ercan Oğur, Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Baro Başkanı Salih Aydın'ın yanı sıra spor, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının takip ettiği final karşılaşması, ASKF Spor tesislerinde oynandı.
NRSE'nin katkıları ile düzenlenen turnuvanın finalinde Baro ve Sanayi takımları arasındaki mücadelenin sonunda Baro takımı, rakibini eleyerek 9.turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde Baro takımına kupasını Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ takdim etti. Kösedağ yaptığı konuşmada Baro ve Sanayi takımlarını tebrik ederek " Ağrı'da ilkleri yapmak zordur. Penaltı yarışmasını ilk defa yaptık ve çok güzel geçti. Gelenekselleştirmek daha zordur. Biz işte bunu başardık ve kurumlar arası maçlarda dokuzuncu sezonu geride bıraktık. Sponsorlarımız Nike Koşuyolu Firması, NRSE Firması ve Yaşam Hastanesine teşekkür ediyorum. Her iki kulübü ve turnuvaya katılan takımlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.
Diğer Haberler
Gaziantep ASKF'den Konfederasyona Ziyaret
Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, Konfederasyonu ziyaret etti.
Konfederasyondan Konya ASKF'ye Ziyaret
Konfederasyondan Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti
Kamuoyuna Açıklama
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik'ten Bingöl ASKF'ye Ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti.
Konya’da Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi Tesisleri Hizmete Açı..