16 Kasım 2021, Sal>
Ağrı ASKF toplantı salonunda gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine; Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Daskef Başkanı Kenan Çetin, Ağrı Sürücü Kursları Derneği Başkanı Nasır Çeper, ASKF Başkan Vekili Mehmet Hali Yakut ve Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla katıldı.
İmza töreninde açıklama yapan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ; "Ağrı'da bir ilke imza atılarak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ağrı'da faaliyet gösteren sürücü kursları arasında ücretsiz ehliyet protokolü imzaladık. Protokol ile sporcuların ücretsiz ehliyet alabilmeleri sağlanacak. Protokol gereği ilimizde bölgesel ve yerel ligde bu sezon beş karşılaşmaya çıkmış, ya da ilimizi herhangi bir branşta ulusal düzeyde temsil etmiş sporcular, zorunlu vergiler hariç olmak üzere ehliyet almak için ücret ödemeyecekler. Bizlere bu desteği sağlayan ilimizdeki sürücü kurslarına spor camiası adına müteşekkiriz." dedi.
Sürücü Kursları adına açıklamada bulunan Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Kenan Çetin ve Ağrı Sürücü Kursları Derneği Başkanı Nasır Çeper ise " Ağrı'da bir ilke imza attık. Bu uygulama Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Bizler Ağrı'nın gençlerine yapılabilecek her katkıya ortak olma derdindeyiz. Tüm sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyoruz. İmzaladığımız bu protokol ile 2022 yılında 300 gencimize sürücü belgesi vermeyi amaçlıyoruz" dedi.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmakta olan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 29’uncusu Vali Yardımcısı Murat Kahram..
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..