Ak Parti İstanbul İl Başkanı İstanbul Askf’ yi Ziyaret Etti

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin ile birlikte Orhan Saka Amatörler Evinde TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’ i ziyaret etti.

14 Eylül 2021, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

2021 yılında yapılan İstanbul ASKF genel kurulunda yeniden Başkan seçilen Ali Düşmez ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Genel Başkan Ali Düşmez ve Yönetimini tebrik edip hayırlı olsun dileklerini ileten il başkanı, yeni görevlerinde başarılar diledi. Genel Başkan Ali Düşmez ise bu nazik ziyarete teşekkür ederken İstanbul ASKF’ yi ziyaret eden her yetkili kuruma dile getirdiği üzere, amatör spor kulüplerimizin en başta İstanbul ili tesisleşme ve saha sorunları olmak üzere başlıca sorunlarından bahsetti. Özellikle spor müsabakalarının oynandığı sahalar konusunda malumat vererek söz konusu sorunlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Ziyaretin ardından Genel Başkan Ali Düşmez İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye Milli Takım forması hediye etti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.