18 Temmuz 2011, Pzt>
Coca-Cola Akademi Ligleri ve Bölgesel Gençlik Geliştirme liglerinde görev yapan antrenörler ve teknik sorumlulara yönelik olarak düzenlenen Akademi ve Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligleri Antrenörleri Bölgesel Gelişim Seminerleri başlıyor. Toplam 7 ilde yapılacak seminerlerden ilki 8-9 Aralık 2010 tarihlerinde Van'da gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal'ın da katılacağı seminer 8 Aralık'ta saat 10.30'da Van DSİ Tesisleri'nde başlayacak. Seminerde Akademi ve Bölgesel Gençlik Geliştirme Liglerinde yer alan takımların antrenör ve teknik sorumlularına TFF Eğitmenlerinin yanı sıra Hacettepe Üniversitesi'nden Prof.Dr.Caner Açıkada ve Prof.Dr.Ziya Koruç tarafından da eğitim verilecek.
Diğer Haberler
2025-2026 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları Statüsü Yayınlandı
TFF ve beIN SPORTS’un Desteklediği BeIN Squad 2. Sezon Amatör Takımları Açıklandı..
Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in resmi yayıncısı beIN SPORTS iş birliğiyle, amatör fut..
2025-2026 Sezonu Amatör Ligler Tescil Dönemleri ve Lisans Ücretleri Belirlendi
TFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da Yapıldı
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, TFF Statüsü gereğince 01.06.2024 - 31.05.2025 dönemi ile ilgil..
Gelişim Liglerine Katılacak Amatör Kulüplere Dair Kriterler Belirlendi
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 23 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında alınan karar gereği 2025-2026 se..
U15 Türkiye Şampiyonası Sona Erdi: Şampiyon Kayseri Erciyesgücü Spor