02 Aralık 2011, Cum>
Malzemeler dün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi önünde yapılan programla kulüplerin yöneticilerine verildi. Amatör ligdeki 18 kulübe montları yapılan törenle verildi.
DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ
Amatör kulüplere her yıl malzeme yardımı yapılması konusunda İl genel Meclisinin duyarlı davrandığını belirten İl Genel Meclisi Meclis Başkanı Özkan Doygun, Meclis olarak ilimizdeki amatör kulüpleri destekliyoruz. Gençlerimizi destekliyoruz. Bu konuda meclisimizi ayırdığı bütçe ile amatör kulüplerin malzeme sıkıntısına bir nebze olsun katkı sağladıysak çok mutluyuz. Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullansınlar istiyorum” dedi.
AMATÖR SPOR’UN İLERLEMESİNİ İSTİYORUZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Süleyman Arısoy’da, şehrimizde amatör sporun kalkınması konusunda sahalarımızın kullanılmasından, personeline kadar hizmet ediyoruz. Amatör takımlarımızın başarılı olmasını istiyoruz. Malzemeler konusunda teşekkür ediyorum” dedi.
DESTEĞE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Amatör spor kulüpleri ile daha önce yapılan toplantı da, bu yıl Özel İdarenin amatör takımlara ayırdığı ödeneğe hangi spor malzemesi alınması konusunda fikir birliğine vardıklarını belirten Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç, Sporcular için mont almaya karar vermiştik. Geçtiğimiz yıllarda krampon da dağıtılmıştı. Bu yıl Mont alınsın istedik ve Montlar alınarak kulüp yöneticilerimize teslim ettik. Desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi ve Valiliğimize teşekkür ediyorum” dedi.Gençlik merkezi önündeki amatör spor kulüp yöneticilerine malzeme yardımı konusunda yapılan programa il Genel Meclisi üyeleri ile amatör spor kulüp yöneticileri de hazır bulundu. Törenin ardından birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
Diğer Haberler
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu toplantısı 08 Eylül 2025 pazartesi günü yapıldı.
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.