Aksaray Valiliği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Aksaray Amatör Liginde faaliyet gösteren kulüplere, İl Genel Meclis kararıyla İl Özel İdare Bütçesinden sağlanan malzeme desteği, bugün ASKF’de düzenlenen törenle dağıtıldı.

05 Kasım 2025, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

ASKF hizmet binasında gerçekleşen malzeme dağıtım törenine, ASKF  Başkanı Cavit Kılıç, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Av. Latif Ağır, İl Genel Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Samet Öztürk ile amatör spor kulübü yöneticileri ve sporcular katıldı.ASKF Başkanı Cavit Kılıç, “Amatör sporun her zaman dostu olan İl Genel Meclis Başkanı Av. Latif Ağır ve meclis üyelerimize, derdimizi her zaman dinleyip çözüm buldukları için teşekkür ediyorum. Tüm kulüplerimiz ve amatör spor camiamız adına minnettarız.” dedi.

Protokol üyeleri, malzeme dağıtımının ardından tüm amatör spor kulüplerine ve sporcularına başarılar dileyerek spor malzemelerini teslim etti. Tören, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.