16 Temmuz 2011, Cmt>
Camiamızda büyük bir memnuniyetle karşılanan, diğer illerimize de örnek olmasını beklediğimiz Belediye Başkanlarımızın beldelerinde bulunan amatör spor kulüplerine yaptıkları spor malzemesi yardımı nedeniyle Genel Başkanımız Mehmet BAYKAN, Adana Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray ARIKAN, Adana Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim ÖZTÜRK ve Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut ÇELİKCAN’ a amatör spora katkı sağlayan bu davranışları nedeniyle kutlama ve teşekkür mesajı yolladı.
Her türlü övgünün üstünde olan ve sporun temeli olan amatörlere yapılan bu tür katkıların örnek alınarak yaygınlaşması ve devamı en büyük dileğimizdir. Türk sporunun yaygınlaşıp gelişmesini sporun temeline yapılacak katkılarla sağlanacağına inanıyor, bu çalışmaları gönlümüzden kopup gelen alkışlarla karşılıyoruz.
Diğer Haberler
Konya’da TFF 2025-2026 Sezonu U11, U12 ve U13 Ligleri Final Programı Şenlik Havasında..
Konya’da üç ay boyunca devam eden, geleceğin yıldız adayları minik futbolcuların sahaya koyduğu üstün performans ve futbol şö..
Kocaeli ASKF Tarafından 2025-2026 Sezonu Kupa ve Ödül Töreni Düzenlendi
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 30.480.000 TL Nakdi Destek..
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2025-2026 spor sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi destek tö..
Genel Başkan Şener Aydın’dan Mehmet Muş’a Ziyaret
Genel Başkan Şener Aydın, Çorum ASKF’yi Ziyaret Etti
Denizli ASKF’nin 17. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti