16 Temmuz 2011, Cmt>
Camiamızda büyük bir memnuniyetle karşılanan, diğer illerimize de örnek olmasını beklediğimiz Belediye Başkanlarımızın beldelerinde bulunan amatör spor kulüplerine yaptıkları spor malzemesi yardımı nedeniyle Genel Başkanımız Mehmet BAYKAN, Adana Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray ARIKAN, Adana Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim ÖZTÜRK ve Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut ÇELİKCAN’ a amatör spora katkı sağlayan bu davranışları nedeniyle kutlama ve teşekkür mesajı yolladı.
Her türlü övgünün üstünde olan ve sporun temeli olan amatörlere yapılan bu tür katkıların örnek alınarak yaygınlaşması ve devamı en büyük dileğimizdir. Türk sporunun yaygınlaşıp gelişmesini sporun temeline yapılacak katkılarla sağlanacağına inanıyor, bu çalışmaları gönlümüzden kopup gelen alkışlarla karşılıyoruz.
Diğer Haberler
Bingöl’de “Amatör Spor Haftası” Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Bin..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Düzenlendi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Den..
Konfederasyon’dan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’a Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberindeki ASKF Başkanları ile Kocaeli ASKF’yi ziyaret etti.
Ağrı’da “Amatör Spor Haftası" Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Kilis’te “Amatör Spor Haftası” Kapsamında Futbol Turnuvası Düzenlendi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Kil..
Sinop ASKF Vefa ve Ödül Töreni Düzenledi