04 Ekim 2021, Pzt>
Hafta etkinlikleri kapsamında, GSB Spor Okulları yaz döneminde kayıt yaptıran çocuklarımıza yönelik yarışmalar düzenlenmesi, mahalli lig takımlarının sezon öncesi performanslarının değerlendirilmesi, yetenek taraması sonrasında spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin bağlı olduğu kulüplerin halkımıza tanıtılması, başarılı sporcularımızın ödüllendirilmesi, yeni bireylerin spor yapmaya özendirilerek ülkemizde spor bilinci ve kültürünün oluşturulması ile kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilmesi hedeflenmektedir.
Bu amaçlarla, 2021 yılı Amatör Spor Haftası programının ilan edilecek usul ve esaslar doğrultusanda Covid-19 salgını sebebiyle Sağlık Bakanlığı’nın “Covid 19 Salgın Yöntemi ve Çalışma Rehberi” içeriğindeki önlemler kapsamında, stadyumlar ve/veya atletizm pistleri gibi geniş açık alanların tercih edilmesi ve Covid-19 salgını ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir.
Amatör Spor Haftası etkinliklerinin anlam ve önemine uygun bir şekilde panel, sempozyum, açık oturum, çalıştay vb. tematik etkinlikler ile sportif faaliyet içerikleri dikkate alınarak düzenlenecektir.
Diğer Haberler
TASKK Bölge ASKF Başkanları Toplantısı Sinop’da Yapıldı
Konfederasyon Bölgesel ASKF Başkanları toplantısı Sinop ASKF ev sahipliğinde, Genel Başkan Şener Aydın Başkanlığında Bölge A..
TASKK Bölge ASKF Başkanları Toplantısı Ordu’da Yapıldı
Konfederasyon Bölgesel ASKF Başkanları toplantısı Ordu ASKF ev sahipliğinde, Genel Başkan Şener Aydın Başkanlığında bölge AS..
Genel Başkan Şener Aydın’dan Şampiyonaya Katılacak Ordu Pars Spor Kadın Futbolcuların..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Kızlar Gelişim Ligi’nde Türkiye Şampiyonası yarı finaline katılmaya hak kazanan, Ordu Pars S..
Konfederasyon’dan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Ziyareti..
Konfederasyon’dan Ordu Valisi Muammer Erol’a Makamında Ziyaret
Konya’da Proaktif Spor Zirvesi Programı Yapıldı
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan öncülüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün destekle..