Amatör Spor Haftası Etkinliklerinin Açılışı Konya’da Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğince her yıl düzenli olarak yapılan bu sene 9-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Konya’da açılış seremonisi ile başladı.

10 Ekim 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulması, sporun tabana yayılması ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Amatör Spor Haftası” kutlamaları Konya’da Dumlupınar sahasında düzenlenen açılış programı ile start aldı.

Açılış programına; Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, KBB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Alper Oral, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Konya GSİM Şube Müdürleri, Federasyon yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüplerinin yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çeşitli spor branşlarında düzenlenecek müsabakalarla hafta boyu devam edecek ve kapanış töreni ile dereceye giren sporcular ödüllendirilecektir.

 

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.