12 Ekim 2019, Cmt>
TFF İzmir Futbol İl Temsilciliği ve İzmir ASKF tarafından düzenlenen organizasyona Altay, Altınordu, Göztepe, Bucaspor, İzmirspor, Genç Özgürspor, Pınargücüspor ve İzmir B.Ş.Bel. Spor takımları katıldı. Dörder takımlı iki grupta eleme usulü oynanan müsabakalar sonunda Altınordu ve Göztepe final oynamaya, Pınargücüspor ve Genç Özgürspor 3.’lük – 4.’lük oynamaya hak kazandı.
Ülkemizde ilk kez düzenlenen bir statü ile oynanan müsabakalarda her kulübün 2 takımı, diğer kulübün 2 takımı ile birer devre müsabaka oynuyor. 25x2 dk. oynanan müsabakalar sonunda iki maçın 4 devresinin skorlarının toplamı maç skorunu belirliyor.
Atatürk Stadı Dış sahalarında oynanan müsabakalarda Pınargücüspor, Genç Özgürspor’u 7-3 yenerek üçüncü olurken, Göztepe’yi 8-5 yenen Altınordu turnuva birincisi oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımların kupa ve madalyaları İzmir Futbol İl Temsilcisi Mehmet İncu tarafından verildi.
Diğer Haberler
Amatör Futbolcu 2. Transfer ve Tescil Dönemi 14 Mart'a Kadar Uzatıldı
Bölgesel Amatör Lig’de Oynanacak Tüm Müsabakalar Ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonundan Duyuru
2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi
Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig Yürütme Kurulu, 2024-2025 Sezonu Bölgesel..
TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Oldu
TFF 2023-2024 Sezonu U-17 Türkiye Şampiyonasında İstanbul Eroğlu Spor Şampiyon Oldu..