21 Mayıs 2025, Çar>
13 Ekim 1925 tarihinde Ankara’nın Başkent ilan edilmesinden iki yıl sonra kurulan Ankara Kulübü Derneği’ne bağlı Seymenler, Seymenlik geleneğini 19. yüzyıldan 20. yüzyıla taşıyan ve Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 27 Aralık 1919’da Ankara’ya girişini dikmen sırtlarında karşılayan Ankara Seymenleri Konfederasyonumuzu ziyaret etti.
Konfederasyonumuzun kuruluşunun 45.yıl organizasyon programında Seymen Ekibi olarak birlikte çalışma yapılması konusunda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette Genel Başkan Vekili Remzi Ay ile Genel Sekreter Abdullah Albunar hazır bulundu.
Ziyaret sonrası Genel Başkan Vekili Remzi Ay ve Genel Sekreter Abdullah Albunar, Ankara kulübü yönetim kurulu üyesi Gürcan Maden’e Ankara Seymenlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.
Diğer Haberler
Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal’a Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Vekili Remzi Ay ve Genel Sekreter Abdullah Albubar ile birlikte Spo..
Modern Pentatlon Federasyon’una Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Vekili Remzi Ay ve Genel Sekreter Abdullah Albunar ile birlikte Tür..
Konfederasyondan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya Ziyaret
TASKK Bölge ASKF Başkanları Toplantısı Van’da Yapıldı
Konfederasyon’dan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Tosun’a Ziyaret
Gazeteci ve Spor Yazarı Osman Diyadin’den Konfederasyona Ziyaret