25 Ağustos 2025, Pzt>
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Genel Başkan Şener Aydın’ın açılış ve bilgilendirme konuşması ile başladı.
Genel Başkan Şener Aydın’ın açılış ve bilgilendirme konuşmasından sonra, gündem gereği 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Federasyonları kanunu çerçevesinde kulüplerimizin ve üst kuruluşların “Spor Bilgi Sistemi” üzerinden yapması gereken iş ve işlemler ile ilgili Genel Sekreter Abdullah Albunar ile Sağlık İşleri Sekreteri ve Çanakkale ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil birer sunum gerçekleştirdi.
Ayrıca TFF tarafından 2025-2026 sezonu için yayınlanan yerel ligler statüsü ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top da bir sunum gerçekleştirdi.
Toplantının öğleden sonraki ikinci bölümünde ASKF Başkanları sunumlar ve diğer konular hakkında görüşlerini bildirdiler.
Toplantı Genel Başkan Şener Aydın’ın kapanış konuşması ile son buldu.
Diğer Haberler
TASKK Bölge ASKF Başkanları Toplantısı Sinop’da Yapıldı
TASKK Bölge ASKF Başkanları Toplantısı Ordu’da Yapıldı
Genel Başkan Şener Aydın’dan Şampiyonaya Katılacak Ordu Pars Spor Kadın Futbolcuların..
Konfederasyon’dan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Ziyareti..
Konfederasyon’dan Ordu Valisi Muammer Erol’a Makamında Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Vekili Remzi Ay, Genel Sekreter Abdullah Albunar ve Ordu ASKF Başka..
Konya’da Proaktif Spor Zirvesi Programı Yapıldı
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan öncülüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün destekle..