15 Temmuz 2011, Cum>
16. Akdeniz Oyunları'nda atletizmde bayanlar 10 bin metre finalinde yarışan Elvan Abeylegesse, altın madalyanın sahibi oldu.Türk atlet, 31.51.98'lik derecesiyle altın madalyaya uzandı. Öte yandan, bu müsabakada yalnızca 3 sporcu yarışırken, Sırbistan'dan Olivera Jevtiç, 32.23.06 ile ikinciliği, Cezayirli Kenza Tifani Dahmani de 32.48.44'lük derecesiyle üçüncülüğü elde etti.
16. Akdeniz Oyunları'nda atletizmde erkekler cirit atmada Fatih Avan altın madalya kazandı.Adriatico Stadı'ndaki mücadelede Fatih Avan, 79.78 metrelik derecesiyle birinci oldu ve atletizmde Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandırdı. Milli atlet, bu derecesiyle kendisine ait olan 77.15 metrelik Türkiye rekorunu da geliştirmiş oldu.Yarışmada Avan'ın ardından Yunanlı Spryos Lempesis, 78.66 metreyle gümüş, Slovenya'dan Matija Kranjc da 77.82 metreyle bronz madalya elde etti.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında karşılaştığı Macaristan'ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek tar..