20 Temmuz 2015, Pzt>
Belçika’nın Heusden kentinde yapılan atletizm yarışlarında 3000 m. engelde 8:22.49 koşarak olimpiyat barajını geçen Halil Akkaş, Türkiye’den olimpiyat barajını geçen 13. atlet oldu.
Şu ana kadar olimpiyatta Türkiye’yi temsil etme başarısını gösteren diğer sporcularımız ise maratonda Sultan Haydar, Nilay Esen ve Bekir Karayel, 1000 metrede Ali Kaya, 3000 metre engellide Tarık Langat Akdağ, 100 metrede Ramil Gulivey, gülle atmada Emel Dereli, 1500 metrede İlham Tanui Özbilen, 100 metrede Jak Ali Harvey, 3000 metrede Tuğba Güvenç ve Özlem Kaya, çekiç atmada ise Kıvılcım Kaya Salman oldu.
Diğer Haberler
Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'de
Trendyol 1. Lig play-off final maçında Esenler Erokspor ile karşılaşan Arca Çorum Futbol Kulübü, rakibini 2-0 mağlup ederek T..
İşitme Engelli Satranç Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Para Masa Tenisinde 3 Madalya
Para Tekvando'da 1 Altın, 2 Bronz
EuroCup'ta Şampiyon Fenerbahçe İstanbul Jet
Tuana'dan Halterde Üç Avrupa Gençler Rekoru