01 Eylül 2015, Sal>
San Sebastian kentinde gerçekleştirilen şampiyonada milli sporcular, 6 altın, 10 gümüş ve 11 bronz madalyanın sahibi oldu.
Şampiyonada Gözde Göksülük, Ebubekir Oflu, Savaş Yüksel, İlknur Gedik, Selcan Tanrıverdi ve Elif Eybike Benli altın, Berke Şahin, Mahmut Göktaş, Burak Kadir Coşan, Ömer Koçak, Eren Gökmen, Hatice Çakmar, Emre Korkmaz, Alpaslan Eraslan, Beyzanur Yıkar ve Servet Deniz gümüş, Mehmet Güler, Enes Kaç, Bünyamin Yaşar Dursun, Alpay Kılıçoğlu, Onur Kartal, İlkkan Güler, Etem Rasim Seyitoğlu, Erdal Turanlı, Başak Erdem, Asumar Çiglioğlu ve Berk Bayram da bronz madalyaya uzandı.

Diğer Haberler
Kung Fu Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Yelkencilerimizden 4 Madalya
A Milli Takımımız 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Gürcistan’ı Mağlup Etti..
A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı 4-1 yenerek hem play-off yo..
Yusuf Dikeç ve Mustafa İnan'dan Altın Madalya
Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonu
Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kadın ve Erkek Goalball Milli Tak..
Ayhancan DTM'de Şampiyon Olan İlk Türk Pilot Oldu