15 Temmuz 2011, Cum>
83 Amatör Futbol Kulübü ve 15 salon sporu takımına 50 bin YTL"lik spor malzemesi dağıtımı yapıldı.
Törene Aydın Valisi Mustafa Malay, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cevat Ercan, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser ve Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri katıldı.
Törende bir konuşma yapan Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş, mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek “2009 yılında da amatör kulüplere yardımlar devam edecek. Germencik. Kuyucak ve Atça İlçelerimizde 2009 yılı içerisinde sentetik çim sahalarına kavuşacaklar. Sentetik çim sahası yapılması planlanan ilçelerimiz arasında Köşk ve Söke"de bulunuyor” dedi.
Aydın İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser”de konuşmasında fedakarca spor yapmaya çalışan amatör kulüpleri çok önemsediklerini söyleyerek “Aydın İl Özel İdaresi olarak Türkiye’de bir ilke imza atarak malzeme yardımından sonra nakit olarak da amatör kulüplerimize 1000 TL.’lik maddi yardımda bulunduk. Özellikle Aydın’da geç kalmış maliyeti 300 bin TL. olan sentetik çim saha yapımında bir çığır açtık” şeklinde konuştu.
Konuşmasında sporun çok güzel bir ahlak olduğunun altını çizen Vali Mustafa Malay’da; “Yetenekli çocuklarımıza imkan sağlamalıyız. Özellikle futbol çok önemli bir spor dalı. Brezilya futbolda çocuklarına büyük imkanlar sağlayan futbolcu ihraç eden bir ülke konumunda. Bizde transferden ziyade kendi futbolcularımızı yetiştirmeliyiz. Kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımız transfer edilen sporculardan daha da fedakarca mücadele edecektir. Yetenekli çocuklarımızın ortaya çıkarılması adına amatör kulüplere verilen bu destekte emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Vali Malay ve protokol 83 Amatör Futbol Kulübünden 1’nci amatörde mücadele eden kulüplere krampon, 2’nci amatörde mücadele eden kulüplere forma, şort, tozlu, krampon top ve 8 Voleybol ile 7 Basketbol takımına da forma dağıtımını yaptı.
Diğer Haberler
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 10 Milyon TL Maddi Deste..
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ortak çalışmasıyla, kentteki amatör spor k..
Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, futbol, salon sporları ve engelli branşlarında faaliyet gösteren toplam 220 amatör sp..
Burdur ASKF’den Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’a Ziyaret
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek Ziyaret Edildi
Burdur MAKÜ’de Stratejik Yol Haritası Arama Çalıştayı Yapıldı
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın Çorum ASKF’yi Ziyaret Etti