Aydın Valiliği’nden Amatörlere Nakdi Yardım

Aydın Valiliği, Hidayet Sayın Kültür Merkezi' nde düzenlenen törenle il genelinde bulunan 172 spor kulübüne toplamda 1 milyon 439 bin lira nakdi yardımda bulundu.

01 Şubat 2022, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Temsili çeki Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan'a takdim eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy bir konuşma yaparak "Amatör spor kulüplerimizin geliştirilmesi, bu alandaki faaliyetlerinin desteklenmesi bizim en öncelikli görevlerimizin başında geliyor. Aydın bir spor kenti olma yolunda çok önemli mesafeler alacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Valiliğimiz öncülüğünde Spor Toto ile yapılan protokol neticesinde il genelinde 80 adet halı saha yapacağız, 1 adet kapalı halı saha, 2 adet nizami çim üzerine futbol sahası, 5 adet spor salonu, 7 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 8 gençlik merkezi ve Aydın için simgesel değer taşıyan Adnan Menderes Stadyumu da tamamen elden geçirilecek ve 24 saat yaşayan bir stat haline getireceğiz. Söke stadımızın yenilenmesi, Yenipazar ilçemizde otokros pisti, Nazilli'ye go kart pisti ve il genelinde de 107 basket potası gençlerimizin hizmetine sunulacak. En kısa zamanda Aydın'a kazandırma noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Yardım Törenine; Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan ve spor kulüpleri yöneticileri katıldı.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.