Bakan BAK’Tan Milli Halterciler İçin Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda kadınlar +87 kiloda silkme ve toplamda 2 bronz madalya kazanan Fatmagül Çevik ile kadınlar 87 kilo silkmede bronz madalyanın sahibi olan Büşra Çan’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

21 Şubat 2024, Çar

Anasayfa / Haberler / Spor Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda kadınlar +87 kiloda silkme ve toplamda 2 bronz madalya kazanan Fatmagül Çevik ile kadınlar 87 kilo silkmede bronz madalyanın sahibi olan Büşra Çan için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda kadınlar +87 kiloda silkme ve toplamda 2 bronz madalya kazanan Fatmagül Çevik ile kadınlar 87 kilo silkmede bronz madalyanın sahibi olan Büşra Çan’ı kutluyorum. 10'ar erkek ve kadın 20 sporcuyla katıldığımız Avrupa Halter Şampiyonası'nı 5'i altın, 8’i gümüş, 11’i bronz olmak üzere toplam 24 madalyayla tamamlamayan milli haltercilerimizin başarılarında emeği olanlara teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.