30 Aralık 2014, Sal>
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Kros Şampiyonası’nda takım halinde ilk şampiyonluğuna ulaşan Milli Takımızı kabul etti.
Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Kros Şampiyonası’nda başarılı bir performans sergileyerek üç altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan Atletizm Milli Takımımız, Bakan Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Binası’nda gerçekleştirilen görüşmede, Bakan Çağatay Kılıç sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Bakan Çağatay Kılıç hedeflerini paylaşan Millilere, bu hedefe ulaşabilmeleri noktasında gereken desteğin sağlanacağını ifade etti.
Görüşmenin ardından Bakan Çağatay Kılıç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirirken, Milli Takımımızın hediye ettiği formayı kabul etti.


Diğer Haberler
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Konya Olimpik Velodromu’nda düzenlenen 2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası başladı.
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımı, Portekiz’in Lousada kentinde düzenlenen Salon Hokeyi Büyük Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nı k..
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Fenerbahçe Opet, Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 86-66 mağlup ederek şampiyonluğa u..
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü