05 Kasım 2018, Pzt>
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa şampiyonu unvanıyla gittiği 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda, ikinci olan Ampute Futbol Milli Takımı’nı kutladı.
Meksika'da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası final maçında, Angola ile karşılaşan Ampute Milli Takımımız, penaltılarla 5-4 yenilerek dünya ikincisi oldu.
Bakan’dan Tebrik Mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası’na ikinci olan milli takım için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Meksika'nın San Juan de los Lagos kentinde gerçekleştirilen organizasyonda, Ay yıldızlı bayrağımızı büyük bir gururla temsil ederek tüm Türkiye'yi sevince boğan Ampute Futbol Takımı’nı kutluyorum. Sahada göstermiş oldukları üstün performansla milyonlarca insana azmin, takım oyununun en güzel örneklerini gösteren milli sporcularımız, bizlere büyük gurur ve mutluluk yaşattı. Dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı'nı gönülden kutlar, spor tarihimize geçen bu başarının mimarlarına teşekkür ederim.”
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
UEFA Gençlik Ligi finalinde temsilcimiz Trabzonspor U19, İspanya temsilcisi Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi.
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..