23 Ocak 2020, Per>
Türkiye Futbol Federasyonu’nun 4. Levent’teki binasında gerçekleştirilen görüşme öncesinde Şenol Güneş, Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyete aynı zamanda bir müze niteliğindeki tesisi tanıttı.
Bakan Kasapoğlu, teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede A Milli Takım’ın son durumu ve 2020 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretin sonunda Şenol Güneş, Bakan Kasapoğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu milli takım formasını ve A Milli Takımımızın EURO 2020 elemelerinde Fransa ile deplasmanda oynadığı maçın ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcularla birlikte çektirdiği fotoğrafı takdim etti.
kaynak:DHA
Diğer Haberler
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Ankara’da düzenlenen 30'uncu Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda mücadele eden Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, güçlü..
Kick Bokstan 39 Madalya
Milli Boksörlerimiz 9 Madalya ile Avrupa Şampiyonu
Para Masa Tenisinde 1 Altın 1 Bronz