21 Kasım 2018, Çar>
A Milli Futbol Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta İsveç ile Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynayacağı maç için Konya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karşılaşma öncesi ziyarette bulundu.
Bakan Kasapoğlu, beraberinde Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile birlikte açılışı daha önce yapılan ve farklı bir anlayışla hizmet veren Konyastore Premium Teşhir Merkezi’ni ziyaret etti.
Bakan Kasapoğlu, İstasyon Caddesindeki tarihi binada yer alan ve bünyesinde Konyaspor Müzesi, Konyastore Teşhir Merkezi ile Konyaspor Amatör Branşlar Koordinasyon Merkezi’nin yer aldığı Konyastore Premium Teşhir Merkezi hakkında Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk’tan bilgi aldı.
Bakan Kasapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bakan Kasapoğlu’na Konyasporlu futbolcuların imzaladığı forma ve mesnevi hediye edildi.
Diğer Haberler
2026 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası VakıfBank'ın
2026 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Eczacıbaşı Peron İstanbul'u 3-2 yenen VakıfBank kazandı.
Tekvandoda 12 Madalya
Marmara Yelken'den Dünya İkinciliği
Milli Okçularımızdan 2 Bronz Madalya
Golfte 1 Altın 1 Bronz
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu