10 Haziran 2023, Cmt>
Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde oy kullanan 341 delegeden 181’inin oyunu almayı başaran, 18 yıldır başkanlık görevini sürdüren Metin Mengüç, güven tazeledi.
Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede Divan Başkanlığını Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi’nin yaptığı Divan Heyeti’nde Cemal Erhanoğlu ve Ekrem Nayan da Katip Üye olarak görev yaptı.
341 delegenin oy kullandığı seçimde 181 oy almayı başaran Metin Mengüç, güven tazelerken, adaylardan Sedat Sarıkaya 107, Erol Menteş ise 53 oy aldı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye gelen Metin Mengüç, tüm delegelere kongreye gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek genel kurulun Balıkesir amatör spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.
Metin Mengüç Başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda, Ertunç İşbay, Ezel Ergün, Hüseyin Göktürk, Osman Ermiş, Alper Lale, İsmail Biroğlu, Beytullah Erel, Taner Güven, Raşit Ataş, Yunus Tanrıoğlu, Ümit Erez, İlhan İslimye, Güvenç Koray Dağ ve Şenol Direk yer aldı.
Diğer Haberler
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Konya’da Minik Futbolcular Sezonu Şenlikle Tamamladı