Balıkesir ASKF 16. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Metin Mengüç, Sedat Sarıkaya ve Erol Menteş’in aday olduğu Balıkesir ASKF genel kurulunda mevcut Başkan Metin Mengüç, sandıktan bir kez daha galip çıktı.

10 Haziran 2023, Cmt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde oy kullanan 341 delegeden 181’inin oyunu almayı başaran, 18 yıldır başkanlık görevini sürdüren Metin Mengüç, güven tazeledi.

Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede Divan Başkanlığını Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi’nin yaptığı Divan Heyeti’nde Cemal Erhanoğlu ve Ekrem Nayan da Katip Üye olarak görev yaptı.

341 delegenin oy kullandığı seçimde 181 oy almayı başaran Metin Mengüç, güven tazelerken, adaylardan Sedat Sarıkaya 107, Erol Menteş ise 53 oy aldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye gelen Metin Mengüç, tüm delegelere kongreye gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek genel kurulun Balıkesir amatör spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Metin Mengüç Başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda, Ertunç İşbay, Ezel Ergün, Hüseyin Göktürk, Osman Ermiş, Alper Lale, İsmail Biroğlu, Beytullah Erel, Taner Güven, Raşit Ataş, Yunus Tanrıoğlu, Ümit Erez, İlhan İslimye, Güvenç Koray Dağ ve Şenol Direk yer aldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.