16 Temmuz 2011, Cmt>
HERKES BENİMSEMİŞ
Şunu gördüm ki bu lig amatörlere değişik bir hava getirmiş. Futbolcusundan teknik adamına, idarecisinden izleyicisine kadar herkes ligi benimsemiş durumda. Amatörler belki de ilk kez TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ile bu kadar birbirlerine yaklaşmışlar. Federasyon önemli düzenlemeler ve kurallar getirmiş. Federasyonun takımlara ekonomik desteği var. Yıllarca ihmale uğrayan amatörler adına bunlar sevindirici. Her zaman olduğu gibi organizasyonda Federasyonun en büyük yardımcısı yine AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU yetkilileri. Bu lig ile birlikte birçok futbolcunun hayatının “İLKLER” girmiş. İlk kez şehirlerarası deplasman yolculuğu yapıyorlar. Kampa girip otellerde kalıyorlar. Teknik adam ve futbolcular, bu ligi gelecek adına kendileri için iyi bir vitrin olarak görüyorlar. Hepsi bu durumdan çok memnun. Amatör Bölgesel Lig ile birlikte il ve ilçelere de ekonomik ve sosyal anlamda bir hareketlilik gelmiş. Tüm bu gelişmeler amatör futbol adına çok sevindirici. Bunun yanında bir takım sıkıntılarda yaşanacak. Bu da çok doğal. Zamanla taşlar yerine oturduğunda her şey daha güzel olacak. Amatörler de bu ligi daha geliştirmek adına çaba harcamalı.
Diğer Haberler
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı Genel Başkan Şener AYDIN Başkanlığında Şanlıurfa Neval..