22 Ağustos 2014, Cum>
Türkiye Yıldız Erkek Milli Takımı, Letonya'da devam eden Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın ikinci maçında Finlandiya ile karşılaştı. Maçı 74-61 kazanan millilerimiz, bu galibiyetle ikide iki yaparak bir üst tura çıkmayı başardı.
İlk çeyreği 18-11, ilk yarıyı da 35-22 önde kapatan takımımız, üçüncü çeyreğini 58-41 üstün geçtiği karşılaşmanın sonunda sahadan 74-61 galip ayrıldı.
Milli sporcumuz Ömer Faruk Yurtseven 14 sayı-12 ribaund ile üst üste ikinci kez ‘double-double’ yaptı. Takımımızın çift haneli skor üreten diğer ismi Mehmet Özden de 14 sayı buldu.
Finlandiya'da ise 20 sayıyla maçın en skorer ismi olan Edon Maxhuni’nin performansı mağlubiyete engel olamadı.
Diğer Haberler
Kadın Güreş Milli Takımımız Şampiyon
Kadın Para Atletizm Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Avrupa Rekoru Kıran Aysel, Dünya Şampiyonu
Damla'dan Tarihi Şampiyonluk
Sporcu Lisansında Sağlık Raporuna Yeni Çerçeve
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı, gençlik ve spor alanında önemli düzenlemeler içeren “Sağlık Raporları Usul ve..
Furkan'dan Tarihi Şampiyonluk