15 Temmuz 2011, Cum>
Talihsiz olay için İşitme Engelliler Federasyonu'na ve Zonguldak İşitme Engelliler Kulübü yetkililerini de arayan Bakan Başesgioğlu, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ''Yaşamını yitiren antrenör ve sporcu kardeşimize başsağlığı, yakınlarına sabır diliyorum. Hastanelerde tedavileri süren diğer sporculara da acil şifa ve geçmiş olsun diyorum'' ifadelerini kullandı.Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ise yayınladığı taziye mesajında, "Böyle bir kazadan dolayı sporcu ve antrenörümüzü kaybetmek bizi derinden sarsmıştır. Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Hastanelerde tedavisi devam eden hastalara da acil şifalar diliyorum" dedi.Konfederasyonumuz Genel Başkanı Orhan SAKA da, bu elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden antrenör Dinçer DURMUŞ ile sporculardan Orhan AKKAŞ’ın vefatından ve 13 kişinin yaralanmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek “Antrenör ve sporcumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..