16 Temmuz 2011, Cmt>
Batman 2010–2011 amatör futbol sezonunda mücadele edecek olan 17 takımın grupları belli oldu. A grubunda 9 takım yer alırken B grubunda ise 8 takım yer alıyor. Batman ASKF binasında yapılan grup ve lig fikstürü belirme programına Batman Gençlik Spor İl Müdürü Hamit KANAĞI, Batman ASKF Başkanı Mahmut AKYOL, Futbol İl Sorumlusu A. Kadir KARDEŞ, TFF HİF sorumlusu Osman SEYREK, Milli Eğitim Futbol İl Koordinatörü Adnan ARI, Amatör spor kulüpleri Başkanları ile Teknik Direktörleri katılım sağladı. Batman amatör liginin centilmenlik ve kardeşçe geçmesi temennisinde bulunan Gençlik Spor İl Müdürü Hamit KANAĞI, tüm takımlara başarılar dileyerek SODES projesi kapsamında futbol ve salon sporlarına malzeme yardımının yapılması için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
4 TAKIM 2. AMATÖRE DÜŞÜRÜLDÜ
Batman 1. Amatör liginde 4 takım 2. amatör kümeye düşürüldü. Geçen yıl ligi yarıda bırakan ve katılım sağlamayan Kozlukspor, Balmpınar Belediyespor, 72Batmanspor ile Binatlı Güvenspor 2. amatör kümeye düşürülmesine karar verildi. Alınan Bu karara tüm amatör takım yöneticileri de destek verdi.
30 EKİM’DE LİG BAŞLIYOR
30 Ekim 2010 Cumartesi günü başlayacak olan ligin A grubunda Binatlıspor, Sağlıkspor, Karşıyakaspor, Beşirispor, Gercüş Bağlar Spor, Aydınkonak Gençlik spor, Eğitimspor, 19 Mayıs Gençlik Spor ve Demirspor yer aldı. B grubunda ise Yeşiltepespor, Tüpraşspor, Sasonspor, Bıçakçı spor, Gercüşspor, Gençlerbirliğispor, Güneşspor ve Batmanspor olarak belirlendi. Gruplarda son sırayı alacak olan takımlar sezon sonunda 2. amatör kümeye düşürülecek.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Konya’da Selçuklu Belediyespor Kulübü, 2024 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde eden sporcular..
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmakta olan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 29’uncusu Vali Yardımcısı Murat Kahram..
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..