03 Nisan 2012, Sal>
Kayseri'deki programına katılmak üzere yola çıkan Genel Müdür Baykan, güzergâh üzerinde bulunan il müdürlüklerine sürpriz ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Kırıkkale Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne uğrayan Baykan, burada spor yapan gençlerle yakında ilgilendi. İl müdürlüğünde bulunan spor tesislerinin her bölümünde spor yapan çocukları ve gençleri görmekten memnun olan Baykan, görevli satranç antrenörüyle bir süre masa tenisi oynadı. Baykan, daha sonra okullararası satranç turnuvasına katılan öğrencilerle yakından ilgilendi ve turnuvanın ardından madalyalarını verdi.
Baykan, olimpik yüzme havuzunda ders alan üniversite öğrencileriyle sohbet etti ve ihtiyaçlarını öğrendi. Müdürlük personeli ile yakından ilgilenen Baykan, Ünlü'den tesislerin tam kapasite ile çalıştırılması talimatını verdi.
Genel Müdür Baykan, sürpriz ziyaretlerde bulunduğu il müdürlüklerinin çalışma şeklinden memnun kaldığını belirterek, diğer il müdürlüklerine de sürpriz ziyaretler yaparak incelemelerde bulunacaklarını kaydetti.
İllerdeki ziyaretlerin bir bölümüne Kırıkkale ASKF Başkanı Sırrı ZENGİN ile Kırşehir ASKF Başkanı Mehmet ŞAHİN’de katıldılar.
Diğer Haberler
12 Dev Adam Avrupa İkincisi
A Milli Takım, Avrupa Basketbol Şampiyonası finalinde Almanya’ya 83-88 mağlup olarak ikincilik elde etti ve ülkemize büyük bi..
Buse Naz'dan Dünya İkinciliği
Milli Boksörümüz Büşra'dan Gümüş
Filenin Sultanları Dünya İkincisi
Milli Judocumuz Ecem Avrupa Şampiyonu
Halil Kaan'dan Kürekte Altın