02 Nisan 2012, Pzt>
Bir dizi temasta bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Genel Müdür Mehmet Baykan, Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Dünya Şampiyonu Arzu Tan Sayan'ın antrenörlüğünde çalışan genç sporcularla yakından ilgilenen Baykan, başarılı bir sporcu olmak için neler yapılması gerektiğini geleceğin genç şampiyonlarına anlattı. Tekvandocularla hatıra fotoğrafı çekilen Mehmet Baykan, daha sonra kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.
Burada antrenörlerden bilgi alan Baykan, minik sporcuların çalışmalarını yakından izledi. Baykan, ziyaretleri çerçevesinde Kiçikapı Antrenman Salonu ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Burada personelin sıkıntılarını dinleyen Baykan, bir süre de masa tenisi oynadı.
Baykan, temasları doğrultusunda Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile de biraraya geldi.





Diğer Haberler
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu
20. Akdeniz Oyunları'nı 111 Madalya İle Tamamladık
İtalya’nın Taranto kentinde 21 Ağustos-3 Eylül 2026 tarihleri arasında düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları sona erdi.
Akdeniz Oyunları’nda 4 Altın, 2 Bronz Madalya
İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda artistik ve ritmik cimnastik branşlarında 4 altın, 2 bronz olmak ..
Kadın Kriket Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Voleyboldan Dünya İkinciliği
Para Yüzücümüz Defne, Avrupa Şampiyonu