Bilecik Valiliği’nden 53 Amatör Spor Kulübüne 6 bin 386 Adet Spor Malzemesi Yardımı

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Spor Malzemesi Dağıtım Töreni'ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan,Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, kurum müdürleri, kulüp başkan ve temsilcileri ile çok sayıda sporcu katıldı.

20 Mart 2024, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Törende konuşma yapan Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, "Son yıllarda özellikle salon sporlarında ilimiz olarak çok büyük başarılara imza atıyoruz. Tabi bunda sizin desteğiniz ve emeğiniz çok. Amatör sporu gerçekten destekleyen ilimizde, ilçelerimizde bizlere büyük destek veren belediye başkanlarımızın büyük desteği ile amatör sporu inşallah çok güzel yerlere getireceğiz" dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Türkiye'de sporun gelişmesinde ve uluslararası başarılarda okulların ve amatör spor kulüplerin katkısının çok büyük olduğunu söyleyerek, "Spor 7'den 70'e insanların ihtiyaç duyduğu en temel hususlardan birisidir. Bu doğrultuda amatör spor kulüpleri ile okullarımız, sporcu yetiştiren, sporun belkemiği olan önemli unsurlardandır. Bu bakımdan da çok anlamlıdır. Kurumumuz yürüttüğü gençlik ve spor faaliyetlerini tüm gençlerimizi kucaklayacak şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz’’ dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.