Bolu ASKF’den Vefa Gecesi

Bolu ASKF, Bolu’da Amatör Spor’a hizmet edenler adına ‘Ah de Vefa Gecesi’ düzenledi. Gecede bir çok isme Bolu amatörüne yaptıkları katkıdan dolayı plaket takdim edildi.

21 Haziran 2022, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

 Hilton Otel’de düzenlenen geceye Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Boluspor’un eski başkanlarından Necip Çarıkcı, Emin Semercioğlu, Bolu Gençlik Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Ramazan Demir, Bolu İl Genel Meclisi Üyeleri, Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri, Amatör takımların kurucu başkanları ve amatöre gönül veren birçok isim katıldı.

Vefa gecesinde konuşan Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin göreve geldikleri ilk günden bu yana heyecanlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Bizler gönüllülük esasına göre Bolu’ya ve ülkemiz amatör sporuna katkı sağlamaya çalışan yöneticiler olarak, bugün burada Amatör Spora geçmiş dönemlerde başkan, yönetici, antrenör, hakem ve sporcu olarak hizmet etmiş büyüklerimizi hatırlamak ve onların amatör spora katkılarını anmak adına bir gece düzenlemeyi düşündük. Bu gece de bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara şahsım ve federasyonum adına teşekkür ederim. Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun 36. Yıl dönümünde geçmişten bu yana merhum Doğan Öner, merhum Bahattin Fidan, Necdet Aydoğdu, Naci Parlak ve Zekeriya Gökmen ve tüm kurumlarda görev yapmış arkadaşlarımıza minnet şükran borçluyuz. Büyük ailemizin Başkan ve Yöneticileri başta olmak üzere Amatör Spor camiamızın bugünlere gelmesinde emekleri olan tüm amatör başkan ve yöneticilerine saygı ve sevgilerimi iletiyor, ilk günkü heyecanla göreve devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vefa Gecesi, plaket takdim töreni ve pasta kesimiyle sona erdi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.