10 Mayıs 2019, Cum>
Engelli sporcu Burak Gürsoy, yaşadığı zor hayat şartları ve engellerine rağmen spora tutunarak kazandığı şampiyonluklarla örnek oluyor. Gürsoy spor hayatına 4 ay önce Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı spor salonlarında başladı. 24 yaşındaki engelli sporcu Burak Gürsoy, kısa zamanda iyi bir performans göstererek bisiklet ve koşudan oluşan iki spor dalını içerisinde barındıran Duatlon da 2 kez Türkiye ikinciliği ve koşu, bisiklet ve yüzmeden oluşan üç spor dalını kapsayan Triatlon da ise Türkiye üçüncülüğü yakaladı. Milli Takım seçmelerine hazırlanan Gürsoy, 6-7 Ekim’de yapılacak Dünya şampiyonasında şampiyon olarak dönmeyi hedefliyor.
Diğer Haberler
Kung Fu Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Yelkencilerimizden 4 Madalya
A Milli Takımımız 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Gürcistan’ı Mağlup Etti..
A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı 4-1 yenerek hem play-off yo..
Yusuf Dikeç ve Mustafa İnan'dan Altın Madalya
Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonu
Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kadın ve Erkek Goalball Milli Tak..
Ayhancan DTM'de Şampiyon Olan İlk Türk Pilot Oldu