Burdur ASKF 15. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Burdur ASKF 15.Olağan Genel Kurulu MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda yapıldı.

29 Haziran 2021, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

  Genel Kurulun Divan Başkanlığını Mustafa KILIÇ, Başkan Yardımcılığını Ali BOLATAN, Katip Üyelikleri Cantürk AKSÖZ, Mehmet ÇUKURCA yaptı.

   Yaklaşık 35 yıldır Federasyon Başkanlığını yürüten Nuri YILDIRIM'ın  aday olmadığı, seçimlerde tek liste ile aday olan ve aynı zamanda  Burdur Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili olan Mehmet  ŞİMŞEK Burdur ASKF Başkanlığına seçildi.

  Burdur ASKF Başkanı seçilen Mehmet ŞİMŞEK Genel Kurula bir teşekkür konuşması yaparak Onursal Başkan Nuri YILDIRIM'a hizmetleri anısına bir plaket takdim etti.

Burdur ASKF 15. Olağan Genel Kuruluna;  Belediye Başkan vekili Hasan DUYGULU, İl Genel Meclisi Başkanı Murat AKBIYIK, Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet KÖKSALAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan KEMERKAYA,  Ak Parti İl Başkanı Volkan MENGİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  MHP İl Başkan Yrd. Hüseyin DİNÇ, Merkez ilçe Bşk. Salih ÖZPARLAK, Taban Birlik Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Kulüp Başkanları ve delegeler katıldı.

Burdur ASKF Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Aleattin KALKAN, Şükrü ŞENER, Bahri ŞİMŞEK, Murat TÜRKER, Ali SAY, Erol BÜLBÜL, Ali BOLATAN, Akın ÖZÇELİK, Cantürk AKSÖZ

Denetim Kurulu Asıl Üyeleri ise; Yusuf BAKIR, Bekir OKUNAKOL, Sefa ULUÇAY şeklinde oluştu.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.