27 Ocak 2025, Pzt>
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen TÜSF Stratejik yol haritası arama konferansında, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Bayburt Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Üniversitelerin temsilcileri ve TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar ile TASKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek hazır bulundu.
Moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Serdar Eler’in yaptığı çalıştay’da “Sporda pazarlama ve gelir modelleri“ konusunda konuşmacı olarak TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar ile TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek de katıldı.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Denizli ASKF Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Süleyman Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..