Burdur MAKÜ’de Stratejik Yol Haritası Arama Çalıştayı Yapıldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile MAKÜ (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) ev sahipliğinde “Stratejik Yol Haritası Arama Çalıştayı” yapıldı.

27 Ocak 2025, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen TÜSF Stratejik yol haritası arama konferansında, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Bayburt Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Üniversitelerin temsilcileri ve TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar ile TASKK Yönetim Kurulu Üyesi ve Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek hazır bulundu.

 

Moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Serdar Eler’in yaptığı çalıştay’da “Sporda pazarlama ve gelir modelleri“ konusunda konuşmacı olarak TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar ile TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek de katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.