27 Şubat 2012, Pzt>
İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapılan törene meclis üyeleri, spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri katıldı. Törende konuşma yapan Meclis Başkanı Nedim Akdemir, amatör kulüpler için Atıcılar'daki yere 150 yataklı kamp merkezi yapılacağının müjdesini verdi.
Akdemir yaptığı konuşmasında şunları söyledi:“Amatör spor kulüplerinde yöneticilik yapmanın ne denli zor ve çileli olduğunu bilenlerden birisiyim. Çünkü bende amatör kulüpte yöneticilik yaptım. İl Özel İdaresi tarafından dün olduğu gibi bugünde yardımlarımız devam edecektir. Tahsis ettiğimiz yere Büyükşehir Belediyesi Vatan Spor Kompleksini yaptı. Şimdide Atıcılar'daki yeri yine Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne verdik. Belediyemiz buraya spor kulüplerinin en büyük sorununu çözecek olan 150 yatak kapasiteli sporcu kamp eğitim merkezi yapacak. Bu konuda protokol yapıldı. İnşaat kısa süre içinde başlayacak.” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Genel Sekreter Bilal Çelik, topluma yararlı olabilmenin yolunun spor yaptırmak olduğuna dikkat çekerek, “184 kulübümüze 4 bin adet yağmurluk yaptırdık. Bu kararı alan tüm yetkilileri kutluyorum. Yardımlarımızı daha ileriye taşıyabilmek için çaba harcayacağız” şeklinde konuştu.
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, “Uzun yıllar sonra kulüplerimize hem tesis, hem de malzeme yardımları yapan tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Bu desteklerin artarak devam etmesini arzuluyorum” dedi ve İl Meclis Başkanı Nedim Akdemir’e , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik’e ve Spor Daire Başkanı Musa Aydın’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
Diğer Haberler
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Konya’da Minik Futbolcular Sezonu Şenlikle Tamamladı
Muğla’da 29.su Düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi
29.su düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası’nda Muğla E Tipi Cezaevi Şampiyon oldu.
Zonguldak ASKF’nin 18. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği
Konfederasyondan, Hatay’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine, spor malzemesi desteği verildi.