08 Kasım 2012, Per>
İki yıl önce Bursa futbol ailesine katılan 2.Amatör Küme takımlarımızdan 1922 Mütareke Spor Kulübü, örnek projeleriyle gönülleri fethediyor. Sene başında 1000 öğrenciye Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile beraber kırtasiye yardımı yapan kulüp, bu kez de engelli vatandaşları sevindirdi. Mudanya temsilcisi Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ın da katıldığı bir törenle 15 engelli vatandaşa akülü sandalye dağıttı. Başkan Vardar, 1922 Mütareke Spor kulübünün sportif faaliyetlerin haricinde taraflı tarafsız herkesin takdirini alan sosyal hizmetlerde de bulunduğunu kaydedip, “Bu örnek projelerin emsal teşkil etmesini diler ve 1922 Mütareke Spor kulüp Başkanı Fatih pulat ve idarecileri tebrik ederim” dedi.



Diğer Haberler
Mersin ASKF’den Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'a Ziyaret
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Mithat Ertaş, beraberinde yönetim ku..
Yozgat Valiliğinden 44 Amatör Spor Kulübüne Spor Malzemesi Desteği
Gaziantep’te Amatör E-Spor Ligi İçin Protokol İmzalandı
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, Genel Başkan Şener Aydın’ı Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, Van ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Top, Mithat Er..
Denizli'de "Mahallemde Maç Var" Futbol Şöleni