22 Ağustos 2011, Pzt>
BU YIL 15.Sİ DÜZENLENEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ SPOR KULÜPLERİMİZİN BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ , ANTRENÖRLER , SPORCULAR VE TABAN BİRLİKLERİNİN YÖNETİCİ VE BAŞKANLARININ DIŞINDA SİYASET VE İŞ DÜNYASININ BÜYÜK KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ.
DEVLET ESKİ BAKANI CAVİT ÇAĞLAR , ONURSAL BAŞKANIMIZ AYHAN BARIŞICI , NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY , KARACABEY BELEDİYE BAŞKANI ERGUN KOÇ , KURUCU BAŞKANLARIMIZDAN FETHİ BARIŞICI , GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ÖMER GÜMÜŞ , BURSASPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZDEN RECEP BÖLÜKBAŞI , MUSTAFA YEDİKARDEŞ , ZEKERİYA ÜNALDI , ŞENTÜRK TURAN , YALOVA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ YUSUF BIYIKLI , YALOVA ASKF BAŞKANI HARUN KESER KATILIRKEN YEMEĞİN SONUNDA BURSA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANI CEMAL VARDAR KATILAN KONUKLARA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERKEN SPORA YATIRIM YAPARAK BÜYÜK KATKI SAĞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE'YE AYRICA TEŞEKKÜR ETTİ. SPORA KATKI SAĞLAYAN TÜM KURUM , KURULUŞ VE KİŞİLERE ŞÜKRANLARINI SUNDU.
Diğer Haberler
Zonguldak ASKF’den İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret
Zonguldak ASKF’den İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Yardımcılarına Ziyaret
Niğde Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım
Konya ASKF’den Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya Ziyaret
Baykan’dan Samsun ASKF’ye Ziyaret
Konfederasyon’dan Bolu ASKF’ye Ziyaret
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Vekili Remzi Ay ve G..
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor’a 75 Milyon TL Destek