03 Şubat 2012, Cum>
Spor Genel Müdürlüğü tarafından federasyonların 2012 bütçelerinin belirlenmesine yönelik görüşmeleri devam ediyor.
Spor federasyonlarının 2012 bütçelerinin belirleneceği görüşmelere Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başkanlığında Spor Genel Müdür Yardımcıları Tamer Taşpınar ile Mehmet Kocatepe, Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Levent Kayış, Strateji Daire Başkanı Mete Erol ve ilgili federasyonların başkanları ile genel sekreterleri katılıyor.
Federasyonlar görüşmelerde, 2011 yılının bir değerlendirmesini yaparken, projelerini ve 2012 hedeflerini genel müdürlük makamına iletiyor. 14 Şubat’a kadar sürmesi planlanan görüşmelerin ardından ise federasyonların 2012 bütçesi belirlenecek.


Diğer Haberler
Özel Sporcular Down Basketbol Milli Takımımız Dünya İkincisi
Macaristan’da düzenlenen SUDS IBA21 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Özel Sporcular Down Basketbol Milli Takımım..
Basketbolda Şampiyon, Fenerbahçe Beko
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinde Beşiktaş Gain’i 3-1 maplup eden Fenerbahçe Beko, 2025-2026 sezonunu şamp..
A Milli Erkek Hentbol Takımımızdan Tarihi Başarı
Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'de
İşitme Engelli Satranç Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Para Masa Tenisinde 3 Madalya