Çorum Belediyesi’nden Amatörlere Malzeme Desteği

Çorum Belediyesi tarafından her yıl amatör spor kulüplerine yapılan malzeme desteği Şehit Abdullah Tayyip Spor Salonu’nda düzenlenen törenle yapıldı.

10 Aralık 2021, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

 Törende konuşan Çorum ASKF Başkanı Sefer Kurtaran yaptığı konuşmada zor durumdaki amatör kulüplerin Özel İdare ve özellikle Belediye tarafından alınan malzemeler ile ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek bu desteklerin artarak devam etmesinin amatör sporun ayakta kalması için çok önemli olduğunu söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ise yerel yönetimlerin amatör sporun can suyunu verdiklerini belirterek Çorum Belediyesi’nin de bu anlamda çok önemli destekler verdiğini spor camiası adına Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve ekibine çok teşekkür ettiğini belirtti.
 Geçtiğimiz yıl 20 kulübe 1953 adet olmak üzere toplam bedeli 121.964 liralık malzeme desteği verilirken bu yıl ise 27 kalemde 5059 adet ve toplam bedeli 239.085 liralık malzeme desteği verildi.

Malzeme dağıtım törenine; Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Mehmet Kutlu, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Demirkan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Çorum ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Yasin Aksoy, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ahmet Ecevit, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri, kulüp temsilcileri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.