15 Ağustos 2023, Sal>
Protokol imza törenine Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Sadık Efe ve Çorum ASKF Başkanı Ferhat Arıcı katıldı.
Konuya ilişkin açıklama yapan ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, “Sayın Valimizin amatör spor adına öncülüğünde devrim niteliğinde bir işe imza attık. Geçen sene imzaladığımız protokol sadece futbol kulüplerini kapsıyordu. Protokol sonrası şehrimizdeki lisanslı futbolcu sayısında yüzde 48 oranındaki artış ve yeni amatör spor kulüplerinin kurulmasında etkili oldu.protokolün bütün branşlara yayılması hususunda Sayın valimizin himayesinde yeni protokolümüzü imzaladık. Başta Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek ve Halk Eğitim Merkez Müdürü Sadık Efe’ye amatör spor camiası adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Diğer Haberler
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı